Gavekort

-gi litt fjellkjærlighet til dine kjære!

Den perfekte gaven til foreldrene dine, søsken, barnebarnet eller din beste venn som trenger et stort eventyr på fjellet eller et teknisk fjellkurs.

Vi har 3 forskjellig gavekort med forskjellig verdier.
Hvert gavekort er unikt, og vil bli knyttet til en unik kode som bare kan brukes en gang.
Gavekortet kan brukes i alle produktene i butikken vår.

Gavekort kr 500

Gavekort Dagskurs. Verdi Kr 1290, nå for 1090!

Gavekort Helgekurs. Verdi Kr 3650, nå for 3090!

Gavekort.png

Praktisk gjennomføring og vilkår

Hvert gavekort er unikt, og vil bli knyttet til en unik kode som bare kan brukes en gang.

Gavekortet kan brukes i alle produktene i butikken vår.

Når det brukes, betaling systemet trekkes verdi av gavekort fra totalprisen for aktiviteten. Den resterende delen må betales etter den vanlige betalingsprosedyren på nettstedet vårt.

Gavekort Helgekurs.
Gavekort koster Kr 3090, men gi en verdi av kr 3650 som dekker hele kostnaden for et helgekurs hos oss. Prisen for et standard helgekurs hos oss er kr 3650. 
Når det brukes, betaling systemet trekkes Kr 3650 fra totalprisen for aktiviteten. Hvis bruker har valgt en av våre helgekursene som koster kr 3550, da 100% av kostnad er dekket. Hvis bruker velge å kjøpe instedenfor en annen aktiviteter som er dyrere en Kr 3650, da resterende delen må betales etter den vanlige betalingsprosedyren på nettstedet vårt. 
Noen eksemple for vinter 2020-2021 er toppturkurs, skredkurs, førstehjelp i vinterfjellet, helgekurs i vinterfriluftsliv og kurs i alpin skibestigning.

Gavekort Dagskurs.

Gavekort koster Kr 1090, men gi en verdi av kr 1290 som dekker hele kostnaden for et dagskurs hos oss. Prisen for et standard helgekurs hos oss er kr 1290. Når det brukes, betaling systemet trekkes Kr 1290 fra totalprisen for aktiviteten. Hvis bruker har valgt en av våre aktiviteter som koster kr 1290, da 100% av kostnad er dekket. Hvis bruker velge å kjøpe instedenfor en annen aktiviteter som er dyrere en Kr 1290, da resterende delen må betales etter den vanlige betalingsprosedyren på nettstedet vårt. Noen eksemple for vinter 2020-2021 er dagskurs orientering, dagskurs i vinterfriluftsliv, dagskurs skred kameratredning, dagskurs skred turplanlegging og terrengvurdering.

utløpsdato

Gavekortene våre har ikke en utløpsdato. De kan brukes både på vinter, vår og sommar.

tilgjengelige datoer

som i dag, er flere datoer for dagskurs, helgekurs og ekspedisjoner allerede planlagt og klare til å bookes. Mer tilgjengelige datoer kommer sannsynligvis gjennom vinteren.


Prisar og vilkår

 

Kursprisen dekker alt naudsynt forarbeid, deltaking på kurs med kvalifisert instruktør, naudsynt kursmateriell og leige av spade, søkestong og elektronisk sendar/mottakar (S/M) for skredaktiviteter.

Les om våre vilkår for påmelding og betaling her. 

 

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om dagskurs, send epost til Øystein i Wild Voss: post@wildvoss.no eller ring på 93484041 .  

Øystein Ormåsen

Øystein er dagleg leiar i Wild Voss. Han er far til to og gift med Birte. Saman flytta dei til Voss i 2014, og etablerte verksemda året etter. Øystein er NF Skredinstruktør 1 Alpint, Breinstruktør 1 og Klatreinstruktør 1 Høgfjell. Han er kurshaldar i DNT og har leia ei rekkje ulike kurs og turar i høgfjellet sidan 2005. 

Please reload